dijous, 4 de setembre del 2014

FULARD ELÀSTIC


Hola princesa,



Avui et parlaré d'una cosa que el papa ha gaudit molt, es tracte del fulard elàstic. La mama ha tingut la sort de tenir-te a dintre seu durant 9 mesos i jo no he pogut gaudir d'aquesta experiència.

El fulard elàstic és una tira de tela lleugerament elàstica que fa una mida mes o menys entre 50-70 cm d'amplada i uns 5 metres de llarg, amb aquesta tela es fa un nus amb tres capes que em permet portarte pegat al meu cos, és una tela molt suau i molt còmode perquè estiguis lo millor possible.



Aquí tens una petita mostra de com et portava el papa, a la mama al principi no li feia gracia però ella també va utilitzar el fulard i també els teus oncles.



El fulard és molt practic i sobretot a tu et va agradar força. Portar el carro per algunes situacions pot ser una mica incomode, com per exemple anar al mercat, fer alguna ruta de muntanya ect...

Hem gaudit molt del fulard, fins que has crescut i has guanyat pes, tu vas néixer el mes de febrer i lo hem utilitzat fins al mes d'agost, que també feia molta calor per el fulard.

Aquí tens un altre foto d'un dia que vam anar al parc de la ciutadella i va ser un gran dia.

GC27T9R La Riera de Marganell


Ens agrada molt sortir a la muntanya, a caminar i descobrir llocs nous, i un joc que ens ajuda a descobrir llocs molt guapos és el geocaching.

Aquest va ser la primera sortida que vam fer amb tu. Aquest catxé és un traditional, però el propietari ens fa una recomanació de ruta que nosaltres hem fet encantats i ens va agradar força.

Marganell és un petit poble de la comarca del Bages, que fins l'any 1982 va anomenar-se Sta. Cecília de Montserrat.

Aquest engloba 5 nuclis de població: Marganell, El Casot, La Colònia Puig, Pla de Roldors i Sta. Cecília

La ruta proposada pel propietari és:

Deixarem el cotxe al pàrquing de la Caseta de Fusta portal d'informació del Parc Natural al municipi. Aquesta també és l’agrobotiga de Marganell, on podeu obtenir l’apreciat mató de Montserrat!




Un cop deixem la caseta de fusta , anirem cap a la FONT del BISBAL

 




Desfent el camí, passarem per la FONT del FERRO




Continuant per la Riera ( o pujant a la carretera, si és que es època de pluja) arribarem al PONT de FUSTA . Si som fidels al què diu la tradició, els que estigueu enamorats, cal que us feu un petó al mig del pont, tot aixecant la cama dreta !!



Aquí com veus, fem com mana la tradició.

Creuarem per arribar a l'altra banda de la riera i descobrir el motiu d'aquest petit itinerari : el TURÓ DE LA SENYERA

Cal agafar el camí que trobareu tot just després del pont i enfilar la muntanya fins arribar al turó, on hi ha ubicat un panoràmic de la muntanya de Montserrat.







Aquí tens al friki del teu pare buscant el tresor.







La veritat és que en el turó les vistes que es veuen de Montserrat son impressionants.

I ja que estem aquí ens hem donat una volta per el poble i hem anat a visitar l'església



Ara que ets petita aprofitem per fer-te totes les fotos que podem, espero que quan les vegis no t'enfadis amb els pares.



Aquí estas amb la mama, amb una panoràmica increíble.

Be petita fins aquí la petita aventura però no et preocupis que farem moltes mes. Bona nit princesa.


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada